Koffiedrinken na de viering gaat door

Omdat het gezamenlijk koffiedrinken via ZOOM goed bevallen is, nodigen Gerard en Majanne jullie graag ook weer voor komende zondag uit. Meteen na afloop van de viering kun je aansluiten. De link van de ZOOM-meeting wordt zondag bekend gemaakt tijdens de viering.

Afgelopen zondag hebben we met zo’n 40 mensen koffie gedronken. Net als bij de zondagse koffie in de kerk was het een mix van luchtigheid, zoals zingen voor twee jarigen, maar ook van betrokkenheid en luisteren naar elkaar.

Eén van de kinderen vertelde dat ze school wel mist. We zijn benieuwd hoe jullie het vinden dat je school in mei weer opengaat. Heb je misschien al iets gehoord van school? Komende maandag is het Koningsdag. Bewaar je goede herinneringen aan eerdere vieringen? En hoe ga je de dag nu vieren? Hoe gaat het met je? Waar en bij wie ben je betrokken? Zo maar wat onderwerpen waar we het met elkaar over kunnen hebben. We hopen elkaar zondag weer te treffen.

Als het afgelopen zondag niet gelukt is om in de meeting te komen, kun je Majanne Wolters e-mailen. Zij denkt dan met je mee en je een aantal tips toesturen. Ook kunnen we eventueel op zaterdagochtend een oefenmeeting doen.

Informatie over ZOOM kun je vinden via de volgende links:

Hoe de ZOOm meeting software te gebruiken.
Het installeren van Zoom.
Korte gebruikershandleiding ZOOM.