Luister op jouw moment naar Radio BrandpuntParel

Ook volgende week woensdag 17 juni a.s. kun je weer van 19.30 tot 20.15 uur Radio BrandpuntParel beluisteren. In beeld en geluid via https://www.youtube.com/playlist?list=PLOar77HDLhlRV9A4mAXSO6zMwR2blLAbY. Vanaf deze weblink kun je de volgende, maar ook alle eerdere uitzendingen beluisteren. Livestream met alleen geluid: https://live.hetbrandpunt.net/

Tijdens de uitzending van gisteren zijn Thijmen Zions-Sturkenboom en Charlotte Hebels te gast geweest. Ze vertelden openhartig over de persoonlijke achtergrond van hun muziekkeuze. Ook lieten ze naar aanleiding van de parel van de week hun gedachten gaan over de vraag: “Hoe zorg jij voor jezelf?” Charlotte, dikwijls pianiste tijdens onze zondagse vieringen, speelde ook live het prachtige muziekstuk Waves. Haar muzikale keuze viel op het swingende nummer Classic van MKTO (https://www.youtube.com/watch?v=4Ba_qTPA4Ds). Thymen maakte de luisteraars deelgenoot van zijn keuze voor het stevige nummer Simple van Lynard Skynard (https://www.youtube.com/watch?v=sMmTkKz60W8).

Volgende week woensdagavond 17 juni a.s. van 19.30 tot 20.15 uur kun je weer live luisteren naar Radio BrandpuntParel. Met nieuwe gasten. De nachtparel is dan de parel van de week. Bijbehorende vraag: “Hoe lang duurt voor jou de nacht?” En met twee nieuwe Brandpunters. Wie dat zullen zijn, blijft zoals steeds nog even een verrassing. Vanzelfsprekend kun je ook dan weer raden wiens stemmen je in de begintune hoort.

Vergeet ook niet te melden wat bij jou deze week gebeurd is of staat te gebeuren. Bijvoorbeeld: een verjaardag, een ontslag uit het ziekenhuis, weer terug naar school of werk, nieuwe plannen of een andere bijzondere gebeurtenis. Al voor, maar ook tijdens de uitzending kun je een berichtje of foto sturen via Whatsapp: 06 – 47 26 08 29. Of per e-mail: .
Dus luister live of later via podcast via https://www.youtube.com/playlist?list=PLOar77HDLhlRV9A4mAXSO6zMwR2blLAbY. Of via de livestream met alleen geluid: https://live.hetbrandpunt.net/.

Radio BrandpuntParel is ook een initiatief van Het Brandpunt Veerkrachtig.