Maatregelen Coronavirus (9)

hoe gaan we verder?

Inmiddels staan de kerkdeuren van het Brandpunt sinds 2 weekenden open voor bezoekers aan de vieringen. Ook komt er steeds meer lijn in hoe we in vieringen op zondag kunnen omgaan met riskante activiteiten zoals zingen, omgaan met drukte e.d. Het is goed om te horen dat alle betrokkenen de organisatie van de vieringen als goed en logisch ervaren. Wil je de huidige spelregels nog eens nalezen kijk dan onze extranieuwsbrief van 28 juni in.

We merken dat veel mensen de weg naar de vieringen nog niet zoeken. Er blijkt steeds voldoende ruimte te zijn, dus wees daarin niet te terughoudend. We kunnen inmiddels 80 mensen in viering plaats bieden en je kan je tot 22.00 uur donderdags opgeven op onze website bij Brandpunt vieringen. Klik daar de datum van de door jouw te bezoeken viering in en daar kan je dan invullen met hoeveel personen je zal komen. Wie op de reserveringslijst staat heeft altijd voorrang. Als je direct lang komt, moet je even wachten tot we zeker weten of er nog plaats is. Maar weet dan vol is vol!

Let op: kom s.v.p. zo vroeg mogelijk, dat voorkomt een stuwmeer vlak voor de aanvang van de viering! Het Brandpunt is vanaf 10.25 uur open voor bezoek en je helpt zo onnodige wachttijd van andere vierders binnen en buiten het Brandpunt te voorkomen.

Inmiddels zijn er diverse updates gekomen van de overheid, PKN en RK die ruimte bieden om meer activiteiten zoals voorzingen door te voeren en hoe je dat op een veilige wijze doet. Op dit moment gaan we na wat mogelijk is. We hopen daar volgende week meer over te kunnen zeggen.

Heb je behoefte aan een luisterend oor, praktische hulp of zie je dat anderen aandacht of hulp nodig hebben? Neem dan contact op met ">Willemien Kamphuis (Pastoraat, 033-4552422 of 06-41740991) of ">Carla van der Laan (Diaconie, 06-11330321).

De Taakgroep ‘Omgaan met het Coronavirus’ blijft de vinger aan de pols houden met ">Johan van der Vorm als contactpersoon. Opmerkingen en verbeterpunten zijn welkom.
Johan van der Vorm, voorzitter OWR