Mooi ! En nu fietsen!

Beste lieve Brandpunters, vorige week zaterdag kreeg ik uit handen van de feestcommissie het boek met foto’s en herinneringen van mijn afscheid. Wat is het mooi geworden! Afwisselend met een glimlach tot een grijns van oor tot oor blader ik het door. Al die vertrouwde gezichten – en in gedachten daarbij ook degenen die niet op een foto staan. Met ontroering lees ik achterin de woorden die sommigen voor mij geschreven hebben met natuurlijk de vragen uit de pubquiz in het ‘Café voor Pampus’ erbij. Dank je wel, Jeannette, Majanne, Desirée en Dominique.

En dan het fantastische cadeau van Het Brandpunt – een bijdrage voor een vakantiefiets: inmiddels heb ik een fiets gekocht. Het duurt nog een half jaar voor die er werkelijk is, maar nog ruimschoots op tijd om alvast dit jaar te gaan trainen voor onze Rome trip in 2024. Zowel in gedachten als letterlijk reizen jullie nog lang met me mee!

Hartelijke groet, en ik wens jullie alle goeds en veel kracht en inspiratie toe in het nieuwe jaar. Voor jezelf, en voor Het Brandpunt.

Josephine