Nieuw gezicht op Centraal secretariaat OLVvA

Anita Petten, nieuwe gezicht op het centraal secretariaat per 1 november 

Twee weken geleden hebben wij plotseling afscheid moeten nemen van Hanneke Verhoeven.  Hanneke was als vrijwilligster de afgelopen jaren onze steun en toeverlaat op het secretariaat. Wij hebben Hanneke inmiddels op gepaste wijze uitgezwaaid. Wij wensen haar veel plezier en succes met haar nieuwe baan bij de  RUD te Utrecht.
Met het vertrek van Hanneke is er een belangrijke schakel bij het centraal secretariaat weggevallen. Dit leidt tot hoge werkdruk bij het secretariaat. Reden voor ons om snel op zoek te gaan naar een nieuwe vrijwilligster. En dat is gelukt!  Dankzij de inzet en de betrokkenheid van de Martinusgemeenschap is het secretariaat binnenkort weer op volle sterkte. Een mooi resultaat van korte lijntjes tussen bestuur en locatie en de inzet en kracht van het lokale netwerk.

Per 1 november komt  Anita Petten, een actief en betrokken lid van de Martinusgemeenschap ons  ondersteunen. Op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend is zij aanwezig op het secretariaat in de Pastorie in Hoogland. Begin november krijgt u haar dus aan de lijn als u het centraal secretariaat belt. U zult niet alleen dan haar stem horen; ook zult u haar naam vaak gaan tegenkomen. Zij gaat namelijk ook de inkomende post en mails afwikkelen en het secretariaatsteam ondersteunen bij algemene parochiezaken. Kortom u krijgt veel met haar te maken.
Anita is een energiek en betrokken persoon, die zich nauw verbonden voelt met onze Parochie en de Martinusgeloofsgemeenschap. Een echte aanwinst voor ons secretariaat! Ik heet haar van harte welkom. Ik hoop dat wij nog lang van haar aanwezigheid en diensten mogen genieten.
Zolang Anita nog niet is begonnen, hebben wij een beperkte bezetting van het secretariaat. Om dit zo goed mogelijk op te vangen is het secretariaat tot 1 november op  vrijdagochtend telefonisch niet bereikbaar. Voor uitvaarten blijven wij uiteraard gewoon telefonisch bereikbaar. Het team heeft hierdoor meer tijd en ruimte om de taken van Hanneke tijdelijk over te nemen en af te wikkelen. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor.
Op 1 november gaat Anita aan de slag en is het centraal secretariaat gewoon weer op de maandag-, woensdag- en vrijdagochtend telefonisch bereikbaar.
Renée Hoes, secretaris OLVvA parochiebestuur