Nieuwe camera

Beste Brandpunters,

Afgelopen zondag hebben we de nieuwe camera offline uitgeprobeerd. Wij zijn zeer enthousiast over de mogelijkheden. We hebben ook gekeken naar de nieuwe aansluitingen en gaan dat zondag live uitproberen. Als het zaterdag met de installatie allemaal goed loopt, is er dus weer live beeld in de stream, afgewisseld met de powerpoint slides. Zoals u gewend bent, maar vanuit een andere hoek.
We hopen natuurlijk dat het allemaal soepel verloopt, maar qua bediening is het iets ingewikkelder en de koppeling van alle apparaten naar de live stream is anders. We gaan ervan uit dat het niet merkbaar is, maar mocht er dus iets gebeuren dan weet u waar dat aan kan liggen. Zoals gemeld zijn we in de opbouw naar een mooie live stream tijdens de paascyclus.

Wilt u nog bijdragen, graag. Een gift kan worden overgemaakt naar rekeningnummer NL34RABO0123051800 t.n.v.. PG Amersfoort-N/ Hoogland-Het Brandpunt, o.v.v. livestream.
Mocht jullie vragen, opmerkingen of ideeën hebben, laat het ons dan weten. Dat kan direct naar mij op onderstaand mail adres.

Met vriendelijke groet
Bert van den Akker