Nieuwe maatregelen

Update van het coronateam: Nieuwe maatregelen
Na de versoepelingen in de zomer en vroege herfst voelt deze nieuwe lockdown voor ons allemaal als een hard gelag. Met pijn in ons hart heeft het coronateam dan ook besloten om zolang de lockdown duurt weer volledig online te gaan vieren. Een besluit dat heel veel pijn doet nu de kerst zo dichtbij is. Het advies van het CIO ligt hier aan ten grondslag, maar ook onze solidariteit met anderen nu er weer zoveel dicht moet. We beseffen dat dit voor ons allemaal veel pijn doet. Schroom daarom niet om je verhaal te doen bij pastoraat of de pastores.

De vieringen zijn zoals gebruikelijk te volgen via de livestreams op de website. We nodigen je ook uit om contact te zoeken met anderen, zodat we toch een beetje samen kerst kunnen vieren.

Naast de vieringen gaan er nog een aantal dingen niet door:

  • Morgen zou het seniorenkerst zijn en dit wordt helaas afgelast.
  • Ook het ontmoetingsmoment op de (zondag)morgen van Tweede Kerstdag komt te vervallen. In plaats daarvan wordt wel een koffiemoment via zoom georganiseerd. Meer informatie daarover volgt in de reguliere nieuwsbrief van donderdag.
  • Alle verdere geplande activiteiten in het Brandpunt komen te vervallen

Gelukkig blijft het stiltecentrum open op doordeweekse dagen tussen 10 en 12 uur. Ook het morgengebed op dinsdagmorgen om 10.00 gaat door.

We houden de komende tijd de coronamaatregelen nauwlettend in de gaten. Indien er vanuit de overheid of het CIO versoepelingen worden aangekondigd informeren we jullie zo snel mogelijk over de uitwerking daarvan voor Het Brandpunt. Voor vragen of opmerkingen kun je het coronateam bereiken via

Namens het Coronateam,
Sanne Kruize-Smouter