Nieuws van De Ontmoeting

Nieuw logo van De Ontmoeting
Aan de vlaggenmast van Inloophuis De Ontmoeting hangt sinds kort een banier met een nieuw logo. Di om de zichtbaarheid en herkenbaarheid te versterken. De Ontmoeting is al 25 jaar een gastvrije plek in de wijk Kattenbroek/Zielhorst, op van oorsprong Hooglandse grond. Het huis is er voor jong en oud, voor gezelligheid, contact of een activiteit in de buurt. Er zijn al heel wat vriendschappen ontstaan! U, jij bent ook van harte welkom als bezoeker of vrijwilliger.
In deze tijd van leeglopende kerken en terugtredende overheid is het des te belangrijker om als inloophuis missionair diaconaal aanwezig te blijven. De Ontmoeting is een huiskamer in de wijk, waar koffie en thee met aandacht wordt geschonken en mensen omzien naar elkaar!

Inloop

De inloop is er voor iedereen die zin heeft in een kopje koffie of een praatje. Het inloophuis is zes dagen per week open; maandagvrijdag en zondag van 14 tot 16 uur en dinsdagwoensdag en donderdag van 10 tot 12 uur. Van harte welkom! Als je voor de eerste keer komt is het verstandig je even te melden bij een van de gast m/v ’s.

Boekenkast en spelletjeskast
Sinds kort hebben we een spelletjeskast en boekenkast. Voel je vrij om tijdens de inloop een spelletjes met elkaar te doen. Tegen een kleine vergoeding kun je een boek mee naar huis nemen. Ook leuk om cadeau te doen.

Wereldwinkel 
Tijdens de inloop is onze wereldwinkel geopend (behalve op vrijdag en zondag). Je kunt Fair Trade producten kopen, zoals koffie en thee, maar ook leuke cadeautjes.

Word Vriend van De Ontmoeting!

Dan ondersteunt u een gastvrije, laagdrempelige ontmoetingsplek en activiteiten en workshops voor iedereen. Zo kunnen we missionair-diaconaal aanwezig blijven in de wijken.
Vriend worden kan door ons met een maandelijks of jaarlijks vast bedrag te steunen. Ieder bedrag, groot of klein, is welkom. We zijn ANBI erkend.
Bankrekening: NL16 RABO 0123 0334 03 t.n.v. Stichting “De Ontmoeting” te Amersfoort o.v.v. ‘Vriend van De Ontmoeting’. Alvast bedankt!