Oecumenisch Kerstconcert met Samenzang zondag 16 december 19:00 uur

De tijd gaat snel; we zitten al weer midden in de tijd van Advent. Op de 3e Adventszondag 16 december vindt in de St. Martinuskerk het traditionele Kerstconcert met Samenzang plaats. De uitvoerenden bij dit concert zijn muziekvereniging Sint Caecilia en het kerstprojectkoor. De basis van dit koor is het Sint Martinuskoor, samen met mensen uit verschillende kerken. Ook van Het Brandpunt zingen een aantal mensen mee in dit koor.

Naast de stukken die zij spelen en zingen is er genoeg ruimte voor de samenzang. U kunt meezingen met bekende kerstliederen, begeleid door de fanfare. Het concert begint om 19.00 uur en duurt ongeveer een uur.

Na afloop worden er glühwein en warme chocolademelk geschonken achter in de kerk, zodat we nog even kunnen napraten. De kerk is om 18.30 uur open en u en jullie zijn van harte welkom. Het is ieder jaar weer een feest om dit concert mee te maken: een echt Kerstfeest! Het concert is gratis bij te wonen, maar om de kosten te dekken wordt na afloop een vrijwillige bijdrage gevraagd.