Beleef advent en kerst 2020

De komende zondagen zijn de adventszondagen, de tijd waarin we ons voorbereiden op het kerstfeest. Het zal – zoals steeds in deze tijd – wat anders gaan dan we gewend zijn. We hebben Pasen op afstand gevierd en zo zal het ook met Kerst gaan. Dat vieren op afstand hoeft de verbondenheid die je als geloofsgemeenschap beleeft overigens niet in de weg te staan. Met een beetje creativiteit kunnen we er dit jaar evengoed een mooie advents- en kersttijd van maken.

Zo kun je vanaf nu inspirerende teksten voor de adventstijd vinden op het “online prikbord” voor advent en kerst “Beleef advent en kerst 2020”, te vinden via deze link.
Als je een mooie of verrassende adventsgedachte bij wilt dragen kun je dat eenvoudig doen door op de roze button rechtsonder in je beeld te klikken. Je kunt ook een foto of plaatje uploaden.

Dit online prikbord wordt ook de omgeving waarin je te zijner tijd je kerstwens aan iedereen uit de Brandpunt/Herberggemeenschap kunt plaatsen. Zo kunnen we elkaar met kerst een zalig of gezegend kerstfeest wensen, óók als we elkaar niet in de kerkzaal ontmoeten.
Mij lijkt het geweldig om rond kerst een prikbord vol kerstwensen (als het kan met foto) te hebben. Dus ik zou zeggen: doe mee!

De link naar het prikbord zal de komende weken steeds in de nieuwsbrief te vinden zijn. Heb je vragen, neem dan contact op met mij,

Anna Walsma