Ontmoetingsmiddag ‘Leven met en na kanker’

Hoe hou jij de moed erin? 

Toon Hermans Huis Amersfoort organiseert samen met Lotgenotenkoor Zingen voor je Leven Amersfoort, St. Lucasparochie en Protestantse Gemeente Leusden een middag van ontmoeting, verbinding, bemoediging, rond het thema ‘hoop en veerkracht’. 

Zaterdagmiddag 15 juni vindt de bijeenkomst in Leusden plaats en is bestemd voor iedereen die te maken heeft (gehad) met kanker. Er zijn verschillende bijdragen, bijvoorbeeld van Habiba, bekend van het tv-programma “Groeten uit Holland”, zij zal een gedicht voordragen. Ook luisteren we naar muziek, verhalen, en gedichten rond het thema ‘hoop en veerkracht’. Daarna is er ruimte in De Kom en op het plein om elkaar te ontmoeten met een drankje en een kleine versnapering.
Veerkracht, daar heb je een behoorlijke portie van nodig als je geconfronteerd wordt met kanker. Of het nu bij jezelf is of bij een naaste, leven met of na deze ziekte vraagt veel energie. Samenkomen en open praten over het leven met en na kanker, geeft steun en inspiratie.
Wij zijn:
Toon Hermans Huis Amersfoort
Lotgenotenkoor Zingen voor je Leven Amersfoort
Open Atelier THHA
St. Lucasparochie
Protestantse Gemeente Leusden

Zaterdag 15 juni van 15.00-17.30 uur
Locatie: St. Jozefkerk | De Kom Leusden, Hamersveldseweg 51
Meer info: www.thha.nl  

De toegang is gratis en iedereen is welkom. Een vrijwillige bijdrage voor de onkosten wordt natuurlijk altijd gewaardeerd.