Op weg naar Pasen…

met het hele gezin

Dit jaar volgen we met de kinderwoorddienst het project “Teken van leven”.
We lezen uit Exodus en beginnen bij het verhaal van Mozes bij de brandende braamstruik. Daar geeft God een teken van leven aan Mozes en zijn volk. Hij heeft hun hulpgeroep gehoord en zal hen bevrijden. Door de verhalen heen zal God steeds opnieuw tekens van leven aan mensen geven. Op weg naar Pasen mogen wij ook vragen om een teken van leven; zowel van God als van mensen om ons heen.

Tijdens het Veertigdagentijd project van de KinderWoordDienst kun je thuis met ons mee bewegen richting Pasen. De kinderen krijgen 23 februari een boekje mee naar huis “Een teken van leven”.

Met dit boekje kun je thuis elke dag aandacht besteden aan het thema. Aan het begin van elke week is er een “oppepper”, een activiteit waar je energie van krijgt. Ook zijn er spelvormen, creatieve werkvormen, bespaartips, voorleesverhalen, liedjes en nog veel meer. Voor ieder gezin ligt er een boekje klaar.

Ook dit jaar sparen de kinderen voor het AMO project van de stichting ABaCus, we gaan deze (vasten-) periode weer met een spaarpijp werken, waaraan iedereen bij kan dragen..

Geen kind meer bij de KinderWoordDienst en wel interesse in dit boekje? Zoek dan iemand van de KWD-leiding op, we hebben extra boekjes besteld.

Zo gaan we samen op weg naar Pasen!

Hartelijke groet,

De KinderWoordDienst-leiding.