Paasbroden

Ook jij kunt met de paasdagen genieten van een heerlijk paasbrood, gebakken door onze huisbakker Van Der Meer.
Bovendien steun je daarmee de cantorij van Het Brandpunt. Letterlijk achter de schermen zijn de cantorijleden alweer druk aan het oefenen. Alle leden zitten thuis achter de pc hun partij te zingen. Op het scherm zien zij ongeveer tien gezichten recht van voren. Kees van Mechelen zit tegelijkertijd thuis in Arnhem achter de piano. Esther heeft de leiding en stuurt de verschillende partijen soms in afzonderlijke “lokalen” om de eigen partij te oefenen. We hopen, dat we weer snel als groep in Het Brandpunt mogen staan, want dat missen we erg. En jij misschien ook.
Om hier al iets van te voelen stel ik je in de gelegenheid om tijdens de paasdagen te genieten van een overheerlijk paasbrood.

Bestellen kan t/m zondag 28 maart per e-mail bij met vermelding van naam, telefoonnummer en aantal gewenste paasbroden. Je kunt ook telefonisch bij mij bestellen op telefoonnummer 033 4567740. Ze kosten € 8,50 per stuk. Je kunt het bedrag overschrijven naar P Schrieken NL25 INGB 0001 6298 49. De paasbroden kunnen zaterdag 3 april tussen 11:00 en 12:00 uur worden opgehaald in Het Brandpunt. Neem contact met mij op als dat niet mogelijk is. Dan zoeken we een oplossing.

Namens de cantorij hartelijk dank, Peter Schrieken.