24 januari: Informatieavond Parochiereis 2020

Spiritueel en Gastvrij Armenië, dat is de naam voor onze Parochiereis 2020 die we meekregen van Drietour, de organisatie die de reis (van 7 tot en met 16 september 2020) voor ons uitwerkte.

In 2018 bezochten Josephine en Edith Armenië. Toen werd met een al duidelijk dat dit land een goede kandidaat voor een parochiereis was.
Armenië is een bijzonder land. Tot op de dag van vandaag is zichtbaar en tastbaar dat Armenië de oudste christelijke natie ter wereld is. 94% van de bevolking hoort bij de Armeens-apostolische kerk. Dit geloof bepaalt de Armeense identiteit. Al in de vroege Middeleeuwen ontstond een rijk kloosterleven: kunstenaars, astronomen en theologen vonden er inspiratie en voedden zich met de rijke kennis die aanwezig was in de kloosterbibliotheken. Veel van deze kerken en kloosters, vaak nog in gebruik, bezoekt u tijdens deze reis.

Voor geïnteresseerden in de reis is er een informatieavond op 24 januari 2020 in de St. Martinuspastorie. Op deze avond nemen we u kort mee door het programma, en krijgt u een goede indruk van wat we met elkaar gaan zien en meemaken. De reissom zal rond € 1.450,- liggen.
Wilt u, in verband met de voorbereiding, even laten weten dat u komt? Dat kan door een mailtje te sturen naar 

Josephine van Pampus en Edith Vos