Parochiereis Armenië

Extra informatiemiddag 25 februari

In de tweede week van september organiseren wij vanuit de parochie een boeiende reis naar het oudste christelijke land van de wereld: Armenië. De sporen van het eeuwenoude christendom zijn nog overal aanwezig in kloosters en kerken, in kunst en cultuur. Specifieke elementen zoals natuurlijk de berg Ararat, de Khatchkars, de kunst en muziek, het eigen alfabet en de indrukwekkende natuur maken Armenië tot een bijzonder land. De bevolking is uitermate gastvrij en veerkrachtig, en op de reis schuiven we diverse keren bij hen voor een heerlijke lunch.

De reis naar Armenië is van 7 t/m 16 september 2020. Het programma is samengesteld in overleg met reisorganisatie Drietour, die ook zorg draagt voor de uitvoering van de reis. De reisleiding is in handen van Edith Vos en Josephine van Pampus. Kosten van de reis: € 1465,- bij 25 deelnemers.

Geïnteresseerd?

Dinsdagmiddag 25 februari van 16.00 – 17.15 uur organiseren we nog een extra informatiemiddag over deze reis. Op deze middag vertellen we kort over het programma, geven praktische informatie en is er alle ruimte voor het stellen van vragen. Wie weet is deze reis iets voor u of jou!

Plaats: de pastorie van de Martinuskerk in Hoogland, Kerklaan 22

In verband met de voorbereiding is het handig om te weten wie er komt. Graag opgeven bij Edith Vos, via het mailadres