Pelgrimstocht naar Rome

Op 11 mei a.s., 1 dag na mijn 50e verjaardag, vertrek ik op de fiets voor een pelgrimstocht naar Rome dit keer!

Zondag 5 mei mag ik in Het Brandpunt de zegen ontvangen voor deze bijzondere reis. En ik zal een lied zingen, Gabriella’s song uit de film As it is in Heaven, samen met een aantal cantorijgenoten. Voor mij een lied over vrijheid ervaren, zijn wie je bent en je eigen weg durven te gaan!

Ik heb dat onderweg zijn nodig om zo steeds méér tot mijn bestemming te mogen komen. Wat kijk ik uit naar de mooie ontmoetingen onderweg, de afwisselende landschappen en de verschillende landen waardoor ik zal trekken. Ik vertrouw op de kracht van mijn kwetsbare lijf dat me zal helpen deze droom te realiseren en op God’s nabijheid op de momenten dat het wat moeilijker zal zijn.

Vindt u het leuk om mij een beetje te volgen? Via deze nieuwsbrief zal ik af en toe verslag doen van mijn belevenissen onderweg. En dan hoop ik begin juli gezond en wel én een levenservaring rijker weer terug te zijn in Amersfoort.

Fijn om vanuit de Brandpunt gemeenschap te mogen vertrekken!

Een heel hartelijke groet, Mary Hogenkamp