Penningmeester gezocht

Onze parochie staat met haar geloofsgemeenschappen midden in de Amersfoortse samenleving. Wij willen aanwezig, gastvrij, dienstbaar en aandachtig zijn. Het parochiebestuur draagt hier aan bij. Bestuursleden zijn verantwoordelijk voor een eigen portefeuille en voor de contacten met één of meerdere van de geloofsgemeenschappen.

Omdat de huidige penningmeester, Angélique Liebens, per 1 september vice-voorzitter wordt, zijn we per die datum (of zoveel eerder) op zoek naar een nieuwe penningmeester. Een vrouw of man -jong of ouder- met hart voor onze kerk en onze parochie en natuurlijk met kennis en ervaring op financieel vlak. Bestuurlijke ervaring is ook zeer welkom. We vragen iedereen binnen onze parochie met de juiste vakinhoudelijke achtergrond en -ervaring om te overwegen deze belangrijke taak op zich te nemen.

Onze Lieve Vrouw van Amersfoort blijft niet vanzelf bestaan; daar is inzet van ons allemaal voor nodig, met alle aanwezige talenten, ook op bestuurlijk terrein. Welkom, we hebben je echt nodig!

Voor meer informatie, aanmelden of een voorafgaand oriënterend gesprek kun je telefonisch contact opnemen met Angélique Liebens, penningmeester (06 22 568 799).