Peuterkerk tijdens parochiedag

Zondag 23 september is het een bijzondere dag. De Peuterkerk is dan op de Parochiedag.
De viering op de Parochiedag is altijd heel mooi. Er worden nieuwe mensen voorgesteld en soms wordt er afscheid genomen. Maar we vieren vooral dat we met zoveel mensen samen het nieuwe kerkelijk seizoen mogen beginnen. Daarom doen we dit ook samen met de kinderen van Kerk op Schoot uit Hooglanderveen.
De Parochiedag is dit jaar in de Heilige Kruis Kerk. In een knus zaaltje achterin de kerk vieren wij dan onze eigen Peuterviering. We beginnen allemaal in de grote kerk. Na het welkom en een gezamenlijk lied mag je samen met je vader en/of moeder en alle andere peuters en kleuters naar de Peuterkerk.
Tijdens onze eigen viering gaan we praten, zingen, spelen en tekenen over iemand die veel te veel spullen mee wil nemen en zo nergens meer tussendoor kan. Maar hoe kom je dan aan de andere kant? Kennen jullie dat? Misschien wel met je eigen rugzak of op vakantie?
Bij de Parochiedag is het heel bijzonder. Na afloop is er altijd veel gezelligheid op het plein voor de kerk. Iets lekkers te eten en te drinken en………. We laten ons verrassen.
De viering begint om 11.00 uur in de Heilig Kruiskerk aan de Liendertseweg 48.
Tot zondag, Werkgroep Peuterkerk en Kerk op schoot