Programma en Praktische informatie Startweekend

Zaterdag 25 september:
Op deze dag gaat het om de gezelligheid, verbinding en inspiratie gekoppeld aan geld inzamelen voor de muzikale toekomst van Het Brandpunt. Om 10.00 uur begint de fancy-fair. Er is ook een kraam met Ghanese spulletjes.
Verder kun je gezellig een bakkie koffie drinken, wat lekkers eten, een spelletje doen, een breinbreker oplossen, een goed gesprek voeren, reuze bellenblaas proberen etc.
Naast de fancy-fair zijn er van 13.00-16.30 uur ook verschillende workshops waarvoor je je in kunt schrijven.

Tussen de middag kun je een broodje kopen en kunnen de kinderen flensjes bakken. Je betaalt op deze dag met een strippenkaart die je bij de ingang kunt kopen. Er zijn kaarten van €2,50 / €5,00 / €10,00 en ze bestaan uit strips van €0,50 en €1,00. Je kunt de kaarten kopen met contant geld (liefst gepast) of met pinbetaling.

Voor de workshops wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd die je ook kunt betalen met deze strippenkaart.

Zondag 26 september:
Deze dag staat echt in het teken van de start van het nieuwe seizoen en verschillende aspecten worden daarbij belicht. Om 10.45 uur de startviering met Josephine van Pampus en Anna Walsma. Na de viering is er koffie en uitleg van de rest van het programma. MuCoBra (muziekcommissie Brandpunt) stelt zich voor en de opbrengst van zaterdag wordt bekend gemaakt.

Tot 13.30 uur is er tijd om te lunchen. Voor de lunch moet je je eigen lunchpakket meenemen. Voor drinken en een kop soep wordt gezorgd.

Vanaf 13.30 uur zijn er weer verschillende workshops:
een zangworkshop met een lied uit de musical Kaïn o.l.v. Thilly Tomassen,
een creatieve workshop ‘Dieren van de Ark’ door Marit Kox,
een prikkelende uitleg over het oerverhaal van Noach door Dominique de Boer,
een workshop Morning Prayer o.l.v. Marijke van Leerzem
en wie bouwt de hoogste toren van Babel in teams tegen elkaar.
Voor deze workshops hoef je je niet van tevoren aan te melden. Je schuift gewoon aan en vol = vol.

We sluiten de middag af met een Veiling van Diensten, die om 16.00 uur zal starten. Er zijn verschillende diensten aangeboden door gemeenteleden zoals taarten, maaltijden, tekenworkshop, zingende telefoon, bezoek aan nul-op-de-meter-woning, sinterklaasgedicht en nog veel meer. Maar ook de staties van vorig jaar zullen geveild worden.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan langs en bied mee!