Radio BrandpuntParel

Laat Radio BrandpuntParel niet aan je voorbijgaan

Ook volgende week woensdag 10 juni a.s. kun je weer van 19.30 tot 20.15 uur Radio BrandpuntParel beluisteren. In beeld en geluid via https://www.youtube.com/playlist?list=PLOar77HDLhlRV9A4mAXSO6zMwR2blLAbY. Vanaf deze weblink kun je de volgende, maar ook alle eerdere uitzendingen beluisteren. Livestream met alleen geluid: https://live.hetbrandpunt.net/

Tijdens de uitzending van gisteren zijn Jeltje de Vries en Bert Mulder te gast geweest. Ze vertelden openhartig over de persoonlijke achtergrond van hun muziekkeuze. Ook lieten ze naar aanleiding van de parel van de week hun gedachten gaan over de vraag: “Wat ervaar jij als het geheim van jouw leven?”
Jeltje herstelt momenteel van een ernstige aandoening. Ze koos voor het nummer “Roller Coaster” van Danny Vera. Een verwijzing naar de hectische periode waar zij, haar man en familie doorgegaan zijn. Ze heeft zich geen enkel moment de vraag gesteld waarom overkomt mij dit? Dat ze steeds positief heeft kunnen blijven ervaart Jeltje als een geheim.


Bert kiest voor het “Lied tegen de derde wereldoorlog” van Huub Oosterhuis. Het lied laat voor hem uitkomen dat er een verband bestaat tussen opstanding en opstandig zijn. Hij vindt dat de kerk stemversterker moet zijn van wie kwetsbaar is. Ook herinnert het lied aan zijn eigen betrokkenheid bij de manifestaties tegen de plaatsing van kernwapens in de jaren ’80 van de vorige eeuw.

Volgende week woensdagavond 10 juni a.s. van 19.30 tot 20.15 uur kun je weer live luisteren naar Radio BrandpuntParel. Met nieuwe gasten. De ik-parel is dan de parel van de week. Bijbehorende vraag: “Hoe zorg jij voor jezelf?” En met twee nieuwe Brandpunters. Wie dat zullen zijn, blijft zoals steeds nog even een verrassing. Vanzelfsprekend kun je ook dan weer raden wiens stemmen je in de begintune hoort.

Vergeet ook niet te melden wat bij jou deze week gebeurd is of staat te gebeuren. Bijvoorbeeld: een verjaardag, een ontslag uit het ziekenhuis, weer terug naar school of werk, nieuwe plannen. Al voor, maar ook tijdens de uitzending kun je een berichtje of foto sturen via Whatsapp: 06 – 47 26 08 29. Of per e-mail: .
Dus luister live of later via podcast via
https://www.youtube.com/playlist?list=PLOar77HDLhlRV9A4mAXSO6zMwR2blLAbY. Of via de livestream met alleen geluid: https://live.hetbrandpunt.net/.

Radio BrandpuntParel is ook een initiatief van Het Brandpunt Veerkrachtig.