Radio BrandpuntParel wanneer je wilt

Ook volgende week woensdag 3 juni a.s. kun je weer van 19.30 tot 20.15 uur Radio BrandpuntParel beluisteren. In beeld en geluid via deze Youtubelink.
Vanaf deze weblink kun je de volgende, maar ook alle eerdere uitzendingen beluisteren. Livestream met alleen geluid.

Gisteren is al weer de vierde uitzending van Radio BrandpuntParel te beluisteren geweest. Te gast zijn Willemien Kamphuis en Gerard Verweij. Presentatoren Gerard van Gorkum en Majanne Wolters gaan met hen in gesprek over muziek die betekenis voor heeft.  De muzikale keuze van Willemien valt op het door Trijntje Oosterhuis gezongen lied “Ken je mij”. Een lied geïnspireerd op psalm 139. Gerard spreekt het stevige nummer van “If I were you” van de band Venice aan.

De parel van de week is de woestijnparel. Deze gaat vergezeld van de vraag: “Waar kijk jij verlangend naar uit.” Ook de gasten geven antwoord op deze vraag.

Volgende week woensdagavond 3 juni a.s. van 19.30 tot 20.15 uur kun je weer live luisteren naar Radio BrandpuntParel. Met nieuwe gasten. De geheimparel is dan de parel van de week. Bijbehorende vraag: “Wat ervaar jij als het geheim van jouw leven?” En met twee nieuwe Brandpunters. Wie dat zullen zijn, blijft zoals steeds nog even een verrassing. Vanzelfsprekend kun je ook dan weer raden wiens stemmen je in de begintune hoort.

Vergeet ook niet te melden wat bij jou deze week gebeurd is of staat te gebeuren. Bijvoorbeeld: een verjaardag, een ontslag uit het ziekenhuis, weer terug naar school of werk, nieuwe plannen.
Al voor, maar ook tijdens de uitzending kun je een berichtje of foto sturen via Whatsapp: 06-47260829. Of per e-mail: .

Dus luister live of later via de podcast .
Of via de livestream met alleen geluid: .

Radio BrandpuntParel is ook een initiatief van Het Brandpunt Veerkrachtig.