Radio BrandpuntParel

Luister woensdagavond naar Radio BrandpuntParel
Twee weken geleden vroegen wij je om ons te adviseren over een extra uitzendmoment. Uit de ontvangen reacties valt op te maken dat er veel interesse voor is. Om die reden gaat volgende week woensdagavond een proef van drie uitzendingen van start. Ook ditmaal dankzij de ondersteuning door diverse geluidstechnici. Een nieuwe manier om als geloofsgemeenschap veerkrachtig te blijven.

Tijdens de uitzendingen kun je luisteren naar interviewtjes met Brandpunters. Misschien jij wel. In ieder geval jong en oud, bekende en minder bekende leden van onze geloofsgemeenschap.

Je hoort over hoe het met hen gaat. Over wat zwaar valt, wat helpt om het vol te houden en wat kostbaar in het leven is. Dit aan de hand van muziek en liederen waarnaar de studiogast graag luistert.

Je kunt tijdens de uitzending reageren op wat er gezegd wordt.
Presentatoren zijn Gerard van Gorkum en Majanne Wolters.

Je kunt trouwens een actieve bijdrage aan de realisatie leveren. Spreek op je WhatsApp een hele korte boodschap in (bijv. een groet of wens) en verstuur deze voor a.s. zaterdag naar Majanne tel: 06-26160795. Wellicht hoor je jezelf terug…

Voorlopig starten we met uitzendingen van een half uur: woensdagavond van 19.30 tot 20.00 uur. Mogelijk dat we op een later moment besluiten om de uitzendingen wat langer te laten duren. Klik dus volgende week woensdagavond https://live.hetbrandpunt.net/. Je kunt Radio BrandpuntParel ook via YouTube volgen: https://youtu.be/ttS7plbo0nU. Deze gegevens zullen ook in de liturgie staan.

Het productieteam is trouwens voor het inbellen op zoek naar een niet meer gebruikte, maar nog wel goed werkende mobiel. Wie wil er eentje een tijdje in bruikleen geven?

Ook als je suggesties hebt, kun je dit laten weten aan Gerard van Eck tel: 06-46485487, e-mail: )
Ook Radio BrandpuntParel is een initiatief van Het Brandpunt Veerkrachtig