Ramen gezocht voor de Vlammenjacht

Tussen de zondag na Hemelvaart en Pinksteren kunnen kinderen weer gaan zoeken naar vlammen voor de ramen. En hoe meer mensen meedoen, hoe leuker het voor de kinderen wordt! Hoe werkt het?

We vragen zoveel mogelijk mensen om een grote kleurige vlam, van papier, stof, crêpe of wat dan ook te maken. Hang die vlam goed zichtbaar voor een raam. Het liefst al vanaf zondag 16 mei, maar in elk geval vanaf vrijdag 21 mei. Stuur vervolgens een mailtje naar om te laten weten dat er bij jou een vlam hangt die kinderen kunnen gaan zoeken.

De kinderen kunnen vanaf de zondag na Hemelvaart (16 mei) op de website www.hetbrandpunt.net/vlammenjacht een lijstje van straatnamen vinden waar vlammen hangen. Je krijgt natuurlijk géén huisnummer te zien, want dan wordt het veel te makkelijk. Let op: tussen Hemelvaart en Pinksteren komen er steeds meer adressen bij op de lijst! Je kan alvast beginnen met zoeken vanaf 16 mei, maar vanaf zaterdag 22 mei, vlak voor Pinksteren hangen ze er allemaal en is de lijst compleet. Ze blijven hangen tot en met tweede pinksterdag.

Anna en Josephine