Schapen weiden

Vorige week vertelde Geurt over Petrus, hoe Jezus hem als het ware ‘openvouwde’ om weer bij zichzelf te komen met die indringende vraag: Heb je mij lief? Op het bevestigende antwoord gaf Jezus hem telkens terug: weid mijn schapen.
Wanneer dat drie maal gebeurt, telkens weer een laag dieper, dan weet je dat er werk aan de winkel is voor jezelf én voor degenen die aan jouw zorg zijn toevertrouwd. Komende zondag bladeren we daarom weer een stukje terug in het evangelie van Johannes, want als je schapen gaat weiden moet je weten wat het betekent om herder te zijn, en waartoe.
Als opmaat voor de kinderwoorddienst gaan Henrike en ik daarover met elkaar in gesprek; leuk als je na dat gesprekje via WhatsApp laat horen wat jouw plek in een kudde zou zijn. De vraag blijft nog even een verrassing.
Ytzen en Piet zullen zingen met Reinoud aan de vleugel. En Reinoud zal zondag ook een andere verrassende kant van zijn talent laten horen. Sanne heet je welkom, of je nu thuis met ons meeluistert of aanwezig bent in de kerk.
Je kan weer reserveren om de viering mee te maken in de kerk. En als dat niet lukt dan zorgen de technici weer dat je thuis via de livestream kan meevieren met elkaar.
Wil je reageren of een gebedsintentie geven? Stuur een appje naar de WhatsApp telefoon van Het Brandpunt 06-2255 9628.
Josephine