Speciale Hemelvaartsdag

Hemelvaart: hemel op aarde, grond van leven!
Op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei, willen we de hemel op aarde gaan ervaren. Vanuit Het Brandpunt trekken we er op uit en gaan met elkaar in gesprek. Zijn jullie er ook bij?
Het programma biedt aan iedereen wat wils: voor jong en oud. Je kunt ook een deel van het programma volgen. Voor de sportievelingen vertrekken we om 07.00 uur op de fiets vanaf Het Brandpunt voor een mooie fietstocht van ongeveer een uur. We eindigen om 08.00 uur op een nog nader te bepalen locatie in Amersfoort-Noord, waar we met elkaar een koffie-ontbijt gebruiken. Geen volledig ontbijt, maar kleine broodjes en cake voor bij de koffie. We vragen of iedereen hiervoor iets mee wil nemen.

Activiteit binnen en buiten
Om 09.00 uur kan iedereen kiezen uit een tweetal activiteiten: een binnenactiviteit en een buitenactiviteit met aandacht voor duurzaamheid in onze leefomgeving en onszelf. De buitenactiviteit is ook geschikt voor kinderen. We sluiten om 10.15 uur af met een korte viering in Het Brandpunt. Voor vervoer naar Het Brandpunt kan gezorgd worden.

We hopen op een ochtend vol inspiratie en verbinding. Aansluiten kan bij elk onderdeel, maar voor het ontbijt wel graag van te voren opgeven. Dit kan per e-mail naar Gerard Verweij, of via de intekenlijst in Het Brandpunt of De Herberg. Indien u gebruik wilt maken van vervoer kunt u dit bij uw aanmelding aangeven.