Startweekend 

Beste Brandpunters,

Het initiatief voor een Brandpuntdag is inmiddels uitgegroeid tot een heel Brandpunt Startweekend.
Op zaterdag 25 en zondag 26 september a.s. willen we samen een gezellig en mooi begin maken met een nieuw Brandpuntseizoen!

Zaterdag zal er een fancyfair worden georganiseerd voor Brandpunters én wijkbewoners, met o.a. verkoop van bijvoorbeeld boeken, plantenstekjes, lekkere hapjes & drankjes, verschillende workshops en denk aan een veiling van diensten. De opbrengst van alle activiteiten zal gaan naar de muziek in Het Brandpunt, zodat we nog meer mooie muziekprojecten kunnen realiseren komend jaar. Want muziek, dat verbindt!

Op zondag, na de startviering, gaan we met elkaar creatief en muzikaal aan de slag met verschillende workshops rond het jaarthema ‘van u is de toekomst’ én de oerverhalen. Graag willen we inzetten op ontmoeting en verbinding: samen muziek maken, dansen, creatief bezig zijn, samen eten. In een jaar waarin we elkaar meer dan ooit nodig hebben en willen blijven vasthouden!

Meer informatie volgt later, maar noteer alvast in je agenda: 25 & 26 september Startweekend!
Heb je ideeën, wil je bijdragen/ meehelpen om er echt een feestelijke start van te maken samen? Stuur dan een email naar: 
Wij hebben er zin in!

Namens de projectgroep Startweekend Brandpunt,
Annefieke, Marja, Ilse, Mieke en Mary