Theeconcert op 22 april

Omdat Het Brandpunt ook kerk voor de wijken wil zijn waarin ze kerk is, organiseren we op 22 april een wijkactiviteit. ’s Middags vanaf 14.30 uur zijn de deuren geopend voor een Theeconcert dat om 15.00 uur begint en waarvoor iedereen welkom is.
Voor dit concert slaan Brandpunters, musici uit onze geloofsgemeenschap en musici uit de wijken de handen ineen. Trio Enchanté, bestaande uit Hannie Slingerland (zangeres, dirigente en zangpedagoge uit Kattenbroek), Ineke Opstal (pianiste en dirigente uit Vathorst) en Mieke Keizer (fluitiste en Brandpunter). Zij brengen een programma getiteld TEA FOR THREE. Tijdens het concert wordt het publiek betrokken bij een aantal liederen.
Brandpunters die willen meewerken om dit theeconcert tot een succes te maken, kunnen zich opgeven bij Mieke Keizer ( tel 0651874576). Er zijn onder meer mensen nodig voor de catering en de hapjes bij de high tea, en voor de organisatie. We hopen op ‘Heel Brandpunt bakt’, met vrijwilligers die scones maken en bijvoorbeeld zelfgemaakte jam inbrengen.
Er is geen entree, maar een mogelijkheid om een vrijwillige bijdrage te geven. We hopen dat de opbrengst voldoende is om deze en volgende keren tot geslaagde en verbindende wijkactiviteiten te komen.