Tijd van afscheid

Inmiddels komt mijn afscheid van Het Brandpunt dichterbij. Dat voelt nog onwennig, we trekken zo verbonden samen op en er gebeurt op dit moment zoveel dat ik me nauwelijks kan voorstellen dat over drie weken mijn afscheidsviering al staat gepland. Toch is het zo. Op 20 juni vindt mijn afscheidsviering plaats, waaraan op dit moment door allerlei mensen wordt gewerkt. Het hele overzicht heb ik niet, al weet ik wel van de hoofdlijn van de viering. Van Josephine hoor ik dat er nog ‘verrassingen’ zijn. De viering is een gewone zondagmorgenviering, die begint om 10.45u.
De week na mijn afscheidsviering werk ik nog voor Het Brandpunt. Ik verwacht dan bezig en bereikbaar te zijn voor afrondende werkzaamheden. Na die week, vanaf 28 juni, zal ik me dan richten op mijn intredediensten en begin in Kamerik en Harmelen.

Geurt