Top 2000-viering

We zijn alweer volop bezig met de voorbereidingen van de nieuwe top 2000-viering. Die vindt plaats op zondagmiddag 29 december om 16.30 u in De Inham. Het beloofd weer een gevarieerde en verrassende viering te worden. Noteer deze datum dus alvast in uw agenda!

Veel blijft hetzelfde, maar toch ook zijn er verschillen.
Wat blijft is een afwisseling van persoonlijke verhalen over de nummers, het spelen van de nummers en het meezingen met die nummers.
Wat blijft is een live band. We hadden gehoopt op Orphan-P, maar zoals u wellicht heeft gelezen, is deze band gestopt. Dennis van Amstel heeft zich echter bereid verklaard om voor deze viering een gelegenheidsband samen te stellen. En dat staat inmiddels in de steigers.
Wat blijft is een aantal solozangers uit onze gemeenten. Ilse, Majanne en Kars zijn opnieuw bereid één of enkele songs voor hun rekening te nemen. En waarschijnlijk is er ook een vierde solo zanger.
De data voor het oefenen door de band en de zangers zijn alweer gepland.
In overleg met de solozangers zijn de nieuwe nummers bepaald. Wat dacht u van “Ik kan het niet alleen” of “Go your own way”?

We willen er weer een feest van verbondenheid van maken! Maar dat kan alleen slagen als er veel mensen komen. Blok deze middag daarom in uw agenda! Hebt u in de tussentijd vragen of suggesties, laat het ons weten.
Dennis, Henriette, Ron, Geurt en Henk ()