Top2000 viering op 30 december in de Kamers!

Ken je dat, dat wanneer je onverwacht een dierbaar nummer op de radio hoort, je weer heel even terug bent naar dat ene moment, toen je dat nummer zo vaak luisterde? Heel even ruik, voel en beleef je die herinnering weer alsof het gisteren was. De Top2000 op NPO2 doet aan het eind van het jaar niet anders dan je een week lang mee te nemen langs al die trips down memory lane. Sommige momenten zijn nog maar heel kortgeleden, andere nemen je terug naar jaren geleden. 

De Veenkerk, het Brandpunt en de Inham presenteren samen met de Kamers dit jaar: het Top2000 event. We proberen een muzikaal overzicht te geven van de afgelopen tijd en uiteraard ook die dierbare momenten van lang geleden weer even present te maken. Een professionele band zal een uur lang nummers ten gehore brengen die allemaal wel verbonden zijn met monumentale momenten in een mensenleven of zelfs in een samenleving.  

Vorig jaar moesten we het afblazen, maar als de maatregelen niet strenger worden, gaat het dit jaar wel lukken!! Zij het met een verschuiving van de avond naar de middag. En uiteraard met alle Coronamaatregelen in acht nemend, maar zo kunnen we er wel een heus feest van maken. Natuurlijk met oliebollen en glühwein en warme choco. Een avond die je niet mag missen. Komt dat horen en zien! 

QR-code verplicht 
Datum: donderdagavond 30 december 
Aanvang: inloop 14.30 u, start 15.00 u 
Locatie: De Kamers 
Kosten: Toegang 10 euro 
Reserveren: https://www.ticketkantoor.nl/shop/Top2000event 

Henriette, Rolinka, Ron, Dennis en Henk
C
ontact via: