v.a. 1 april: God heeft mensen nodig

De kunst van duurzaam leven

Wij mensen maken steeds meer gebruik van de natuurlijke bronnen die de Aarde ons biedt. Zozeer zelfs dat ze de draagkracht van onze planeet te boven gaat. Onze ecologische voetafdruk is te groot. De mensheid – overheden, bedrijven en burgers – staat voor de uitdaging haar op een rechtvaardige wijze te verkleinen.

In het traject God heeft mensen nodig ga je samen op zoek naar hoe je bewust vorm kunt geven aan een duurzame levensstijl.

  • Hoe maak ik mijn bijdrage zo groot mogelijk?
  • Hoe ga ik om met waarop ik niet of nauwelijks invloed heb?
  • Waardoor kan ik me laten inspireren?

Begeleiding: Gerard van Eck (Ecksplorer).

Data: maandagen 1 april, 29 april, 20 mei, 17 juni, 2 september, 30 september en 28 oktober 2019 van 19.30 tot 21.45 uur

 Locatie: Het Brandpunt, Laan van Emiclaer 101,  Amersfoort.

Meer informatie, klik hier. Aanmelden kan via of  033 456 62 29 of 06 46 485 487.