Vakantiesluiting Kerkelijk bureau

Vanaf maandag 22 juni tot maandag 13 juli is het kerkelijk bureau vanwege vakantie gesloten. Vanaf maandag 13 juli zal Hanneke Goumare haar werkzaamheden voorlopig nog op dezelfde manier in verband met de coronavoorschriften oppakken en zoals eerder vermeld is geweest in de nieuwsbrieven. U kunt dan als gemeentelid weer het Kerkelijk Bureau  bezoeken. Dit betreft alleen zaken die niet per mail of telefoon kunnen worden afgehandeld. U moet wel van te voren een afspraak maken. Dat kan per e-mail.
Hanneke kijkt dan wat mogelijk is en bevestigtde afspraak ook per mail. Dit houdt tevens in dat ‘spontane bezoekjes’ niet mogelijk zijn.
In principe werkt Hanneke nog steeds thuis en is zij bereikbaar op 06 82 711 236 en natuurlijk ook via het bovengenoemde mailadres. Hanneke werkt op maandag en dinsdag van 9.00 tot 14.00 uur en op donderdag van 9.00 tot 12.00 uur.
Zodra de PKN en het RIVM de maatregelen aanpassen, kijken wij wat dit voor het Kerkelijk Bureau betekent. Uiteraard houden wij u op de hoogte.