Viering Kerstmorgen

Kerstmorgen: Getuigen van het licht

Ook op kerstmorgen ben je van harte welkom om de kerstviering mee te beleven via de livestream. De vreugde van kerst laat zich niet beperken door afstand, wat als afstand nu érgens overbrugd wordt, dan is het wel met kerst. De hemel komt naar de aarde toe, Gods scheppend woord wordt vlees en bloed in een mens, ”vol van genade en waarheid’, zoals Johannes het zegt.

Met de woorden van lied 1005 uit het Liedboek: Dat is het licht dat in onze harten, en door het donker schijnt.

Dat wonder wordt belicht en verteld door afwisselend het kerstevangelie van Lucas en Johannes 1 te lezen. De bekende woorden gaan anders klinken als ze naast elkaar gelezen worden: spannender, diepzinniger…

 Een feestelijke viering vol muziek, dat wordt de kerstmorgenviering ook. De zangers uit de viering met Lessons en Carols zingen opnieuw enkele carols en andere mooie kerstliederen onder leiding van Marijke van Leerzem, en Kees van Mechelen en Carla van der Heijden begeleiden op piano en viool. Peter Schrieken is welkomheter en Ellen Hogema en Anna Walsma gaan voor.

Wil je laten weten dat je meeviert, of wil je gebedsintenties of jouw kerstgroet doorgeven, stuur dan je berichtje naar de de Brandpunt Whatsapp (06-22559628). We hopen je online te ontmoeten en wensen je alvast een vreugdevolle kerstviering toe!

 Ellen Hogema en Anna Walsma