Voldaan en rijk!

Amersfoort-Siena: voldaan en rijk!  

Buongiorno allemaal,

Gister heb ik heel bewust genoten van mijn laatste fietsdag tijdens deze pelgrimstocht! Na 2160 km ben ik rijk en voldaan van zoveel indrukken, ervaringen, ontmoetingen en inzichten, dat het goed voelt om af te ronden nu. Het was prachtig, krachtig, intens en intensief, heel bijzonder en onvergetelijk!!!
Door negen Europese landen gefietst, over bergen, heuvels en door dalen, door bossen en over de uitgestrekte velden, rivieren, meren en kanalen over gestoken, en ontelbare dorpen en steden doorkruist.

Geslapen in een refugio, pastorie en kloosters, een zaal gedeeld in verschillende hostels, een kamer in een B&B of guesthouse gehad en overnacht op campings en boerderijen.
Zo kleurrijk en divers als een veldboeket!

Ik ben ontzettend blij, trots en dankbaar dat mijn lijf me deze reis gegeven heeft. En wat een ongelooflijke veerkracht, geestkracht en power heb ik in me, dat heb ik méér dan ooit ervaren! Daar mag ik echt op vertrouwen hoor. Ook als er weer moeilijke periodes zullen komen, weet ik: Mary, je kunt het aan, je bent al zover gekomen!

Maar stuurkracht betekent ook durven  loslaten en bijsturen. En mijn lijf geeft nu aan dat het mooi is. Wat een winst dat ik daar nu gewoon naar kan luisteren; daar moet je misschien eerst 50 voor worden? ?

Een reis als deze gaat ook helemaal niet om het doel, maar om het onderweg zijn. Ik zoek mijn eigen weg en heb mijn bestemming gevonden.

Het was echt meer dan geweldig en het is helemaal goed zo. Mijn hart & hoofd vol met zoveel moois, dat het rond is! En in m’n fietstassen heb ik zo veel bijzondere verhalen verzameld, dat er misschien weleens eens een boek van komt? Wie weet!
Santos is een uurtje geleden al opgehaald, bij het appartement vlakbij Siena waar ik nu zit. Die gaat dan per bus, met de meeste bagage al, terug naar Amersfoort. Dat reist voor mij vanaf nu ook gemakkelijker.

Ik gun mezelf nog even een paar dagen om te rusten & relaxen, wat te schrijven en af te ronden. ‘k Zoek daar een fijne agroturismo voor ergens in Toscane.
En dan reis ik donderdag na 6 weken weer terug naar huis. Ook weer een heel erg fijn vooruitzicht!
Ik heb durven leven met de dag en met volle teugen genoten van dit onvoorstelbaar prachtige avontuur!!

Zondag hoop ik weer in Het Brandpunt te kunnen zijn,
groetjes Mary