Voorbereidingen ‘Top 2000 Viering’

Nu de dagen donkerder worden, is een groepje samengekomen om de Top 2000 Viering van 2018 voor te bereiden. Wie er vorig jaar was, weet hoe mooi het was. Orphan-P, de coverband van Dennis en Gerard van Amstel, speelde overbekende nummers, bezoekers zongen naar hartenlust mee, en tussen de liederen vertelden mensen wat hen raakt in de liederen en waarom ze voor hen van bijzondere betekenis zijn.

Hoe gaat het in 2018?
Zondagmiddag 30 december begint de Top 2000 Viering om 16.30 u. in De Inham. Orphan-P heeft de kerk dan al warm gespeeld. Voorin de kerkruimte staan stoelen, achteraan kun je staan bij statafels. Voor dansen, meeklappen en meezingen geldt: heel graag! De viering duurt een uur en we hopen een prachtig boeket aan inspirerende, meezingbare hits te presenteren.

Hoe kun je ons helpen?
We zoeken zowel zangers als mensen voor wie een overbekende hit uit de top 2000 een heel bijzondere betekenis is. Heb je een dijk van een hit die voor jou bijzonder inspirerend is, omdat die je bijvoorbeeld door moeilijke tijden heen helpt, of aan bijzondere gebeurtenissen of mensen herinnert, vertel het ons. Het gaat ons om die bijzondere inspiratie van hits die bijna iedereen zo meezingt.
Ook zangers zoeken we. Zing je zelf, dan kun je een hit opgeven die je graag samen met Orphan-P zou willen zingen omdat die bijzonder voor je is.
De Top 2000 viering biedt slechts bepekt plaats aan een aantal hits. Op basis van de aanmeldingen maken we een zo inspirerend en meezingbaar mogelijke selectie. We gaan voor de maximale verbinding tussen bezoekers, muziek en inspiratie. We horen graag van je en zien je graag op 30 december, 16.30 u. bij de top 2000 Viering in De Inham.
Henriette, Ron, Henk en Geurt ()