Vredesproject De Gouden Zon

Ken je het gevoel van verbinding? Die warme, vrije sensatie van onvoorwaardelijke liefde? Dat gevoel dat je goed bent zoals je bent? Verbinding brengt VREDE.

Deze prachtige woorden beschrijven de essentie van het project De Gouden Zon, geïnitieerd door Frouk Riemersma, beeldend kunstenaar en levensdocent te Zeist. Het project gaat over verbinding en vrede in Europa, dat zoveel culturen en volkeren kent die wij nog niet goed kennen. Ook in Europa scheppen angst en oordeel vele emotionele grenzen.
Het project De Gouden Zon is een rondreizende ceremonie, die alle 51 Europese landen bezoekt. De ceremonie nodigt mensen uit om respect, begrip en verbinding te ontwikkelen.
De ceremonie wordt gehouden om een grote houten schijf, bekleed met bladgoud, verdeeld in 52 stukken. 51 Stukken representeren een Europees land. Het 52e stuk staat voor de verbinding met de andere wereldcontinenten. 52 Deelnemers laten samen de Gouden Zon ontstaan.

Tijdens deze ‘reis’ door Europa, ervaren mensen de schoonheid, in plaats van angst voor het onbekende. Ze voelen vrede, nu.
Als u wilt deelnemen aan de ceremonie, bent u van harte welkom in het Brandpunt in Amersfoort op zondag 15 juli.
In deze ceremonie zal een nieuwe, lichtgewicht Gouden Zon worden gebruikt. Deze reist 24 juli mee naar Rusland, om daar met het Russische volk de vredesceremonie te volbrengen.
Belangrijk om naast onze ‘verkoelde’ economische en politieke betrekkingen, een warme verbinding te laten plaatsvinden.
Ondersteuning voor deze reis is meer dan welkom. Financieel, maar zeker ook met de intenties in ons het hart. De Gouden Zon ceremonie in het Brandpunt is daarom verbonden met de reis naar Rusland.
U bent van harte welkom in Het Brandpunt op zondag 15 juli om 15.00 uur a.s. Deelname is kosteloos maar donaties zijn zeer welkom. Alle opbrengsten zijn bestemd voor de reis naar Rusland.

Meer informatie is te vinden op www.thegoldensun.eu.
Hopelijk tot ziens op zondag 15 juli.