vrijdag 13 december: Kerstconcert ‘Venite’ in het Brandpunt

Op vrijdag 13 december wordt in het Brandpunt een kerstconcert gegeven. Het gaat om ‘Venite’ met delen uit ‘the Peacemakers’ van Jenkins, Mozart, Pärt en samenzang. Gospelkidz (zie ook hier) onder begeleiding van strijkorkest ‘die Haerlemsche musyckcamer’. Dit strijkorkest dat al meer dan 70 jaar bestaat is afkomstig uit Heemstede. Het wordt aangevuld met 2 slagwerkers en basgitarist van het Corderius College (David de Jong, Friso Wiercx, Laurens Pardede) en fluitiste Mariette Budding.

We brengen samen delen uit ‘the Peacemakers’ van Karl Jenkins ten gehore en kerstliederen van Rutter en Malcolm Archer. Het orkest speelt voor u het bekende werk van Mozart: ‘Eine kleine Nachtmusik’ en ‘Silouans song’ van Arvo Párt. Ook het publiek is van de partij als we tot besluit twee bekende kerstliederen met elkaar samen zullen zingen. Het wordt een avond die de het licht, de vrede, de verstilling en de ervaring van samen zijn wil uitnodigen in de aanloop naar kerst. U bent van harte welkom! Het concert begint om 19.30 uur.

Vrolijk, verstillend en samen in de aanloop naar Kerst.

Kaarten zijn te bestellen via e-mail en kosten voor 10 euro (kinderen tussen 12-18 jaar 5 euro) of verkrijgbaar aan de zaal. Voor 5 december besteld = 25% korting.