vrijdag 23 oktober: De Inspiratie Sessies

Soms kom je iets tegen wat je raakt. Een artikel in de krant, een filmpje op YouTube, een bijzondere podcast waarvan je denkt: hier zouden we het eens over moeten hebben.

Nou, dat kan. Want er zijn vast meer mensen zoals jij, die willen spreken over wat mensen raakt en inspireert.

Wij willen zulke mensen bij elkaar brengen in wat je een gespreksgroep 2.0 zou kunnen noemen. Wij noemen het “Inspiratie Sessies”, online ontmoetingen van een uur rondom een thema, artikel, documentaire, of de inspiratie van iemand die iets te vertellen heeft. Zo spreek je elkaar eens op een andere manier in corona-tijd!

De Inspiratie Sessies gaan plaatsvinden op vrijdag 23 oktober, woensdag 4 november, maandag 16 november, donderdag 3 december en vrijdag 18 december om 20.00 uur. Wij begeleiden beurtelings het gesprek.

Als het je leuk lijkt om met een of meer van de sessies mee te doen, kun je je bij ons aanmelden. Voor de sessie van 23 oktober graag per e-mail of telefonisch via 06 23 973 284 aanmelden bij Anna. Dat kan tot vrijdagmiddag 23 oktober 12.00 uur, maar eerder aanmelden is aan te raden. Dan kun je eventuele bijdragen aan de sessie van tevoren lezen, beluisteren of bekijken.

 Als je iets ter bespreking wilt aandragen, stuur Anna dan vóór maandagavond 19 oktober even een mail. Dan kan ze met je overleggen en belangstellenden op tijd informeren over eventuele voorbereiding.

Als je je aangemeld hebt, krijg je van ons per e-mail de uitleg hoe je aan de onlinebijeenkomst kunt deelnemen en een link waarmee je kunt deelnemen aan het gesprek. Heb je vragen over de uitleg, dan kun je die stellen. Door elke deelnemer de link persoonlijk toe te sturen, houden we zicht op het aantal deelnemers en kunnen we daar in onze opzet rekening mee houden.

Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met ons: Geurt (tel. 06 52 353 726) en Anna (tel. 06 23 973 284). Wie weet tot ziens bij de Inspiratie Sessies!

Geurt Roffel en Anna Walsma