WarmeKlank-concert gaat niet door

Helaas hebben we moeten besluiten om het WarmeKlank-concert van 25 oktober niet door te laten gaan. Dat doet pijn, want de voorbereidingen waren al lang gaande. Er werd al gerepeteerd, er waren verrassende en grappige ideeën en ook ontroerende en hartverwarmende momenten werden voorbereid.

De recente opschaling van de preventiemaatregelen veroorzaken dat het WarmeKlank-concert dat we voor ogen hadden niet mogelijk is. De kern van dit concert vormen koorstukken, geschreven door Ineke van Opstal. Zonder die stukken is deze Warme Klank niet compleet. En ook de aanwezigheid van publiek is essentieel, het programma leent zich niet voor een onlineversie. Binnen de huidige regels is èn een koor èn een publiek niet realiseerbaar op 25 oktober. En daarnaast is niet te voorspellen hoe de regelgeving zich zal ontwikkelen. Er was daarom geen andere mogelijkheid dan het WarmeKlank-concert uit te stellen.

Omdat het programma is gemaakt op deze tijd van het jaar, is het niet verplaatsbaar naar begin 2021. We schuiven het daarom door naar zondag 31 oktober 2021, wanneer de wintertijd ingaat en de klok verzet wordt. Onze tussentijdse bezigheden kun je zien op deze website.

Met vriendelijke groet, en graag tot een later WarmeKlank-moment,

Hannie Slingerland, Mieke Keizer, Ineke van Opstal, Geurt Roffel