Wat hebben we nog nodig voor het startweekend

U kunt ons nog helpen met het volgende:

Boeken, jam/sap/chutney, stekkies voor de verkoop op de fancy-fair. Inleveren kan op zondag 19 september na de viering, donderdag 23 september ’s morgens tussen 10.00-12.00 uur en ’s avonds tussen 19.30-20.30 uur in zaal 3 van Het Brandpunt. We kunnen de spullen ook even bij u op komen halen.

Helpende handen voor het sjouwen, in de keuken, achter de verkoopkramen etc. Op zaterdag beginnen we om 9.00 uur met klaarzetten. Als je kunt helpen, geef dan ook even de tijden aan!

Bakkers voor zoet en hartig gebak (taart, cupcakes, hartige muffins etc). Voor de zondag zijn we verder op zoek naar mensen die een pan soep willen maken voor bij de lunch.

Diensten voor de Veiling van Diensten.

Het weekend wordt afgesloten met een Veiling van Diensten (zondag 16.00 uur). Wil je iets aanbieden voor de veiling wat je leuk vindt om te geven of waar je goed in bent, dan horen wij dat graag! Anderen kunnen daar dan tijdens de veiling op bieden. Denk bijvoorbeeld aan het koken van een maaltijd voor een aantal gasten, een taart bakken, hulp in de tuin, computerhulp, samen een wandeling maken, een paar sokken breien enz. Een mooie manier om nieuwe mensen te ontmoeten en/of elkaar wat beter te leren kennen. Ook de kruiswegstaties van vorig jaar zullen worden geveild.

Laat ons weten wat je wilt aanbieden, voor hoeveel keer, voor hoeveel personen en voor welk minimum bedrag.

Voor al deze punten geldt dat u uw aanbod/bijdrage door kunt geven via

Mieke, Annefieke, Mary, Ilse en Marja