Wat was het geweldig!

Op zondagmiddag 30 december sloten we 2018 in De Inham af met een spetterende top2000-viering met de Inham, de Veenkerk en Het Brandpunt.

Wat waren er veel mensen en wat zong iedereen enthousiast mee met de gelegenheidssolisten Majanne, Ilse en Kars. Zij zongen samen met Top 2000 coverband Orphan-P (zie foto’s). Herinneringen aan ‘Somebody to love’, ‘Angels’ en ’Stil in mij’ klinken nog na in ons hoofd en geven inspiratie voor een nieuw jaar vol verbondenheid in Hoogland en Amersfoort-Noord.

We hebben gecollecteerd voor Stichting de Vrolijkheid. Deze stichting organiseert op veel azielzoekerscentra wekelijkse muzieklessen en workshops, omdat zij geloven in de kracht van kunst en omdat van muziek een enorme verbindende kracht uitgaat. Die verbinding voelden we ook bij het tellen van de opbrengst: ruim € 540,- haalden we op! Alle gevers onze hartelijke dank!

We denken alweer na over de top 2000-dienst van 2019. Zeer waarschijnlijk wordt dit zondagmiddag 29 december 2019 (om 16.30 u.). Noteer dit alvast in uw nieuwe agenda.

Heb je daarvoor nu al ideeën of suggesties of lijkt het je ook leuk om mee te helpen bij de organisatie, laat het me dan weten.

Henk Veldhuis (mede namens Geurt Roffel, Henriette Kappert en Ron Wesseling)  

P.S. dank aan Bart Martens voor de foto’s: www.bmartens.com