Zangers gezocht voor Oecumenisch Kerstconcert

Op zondag 16 december 2018 vindt  het Oecumenische Kerstconcert met Samenzang plaats in De Martinus.  De deelnemers zijn Muziekvereniging Sint Caecilia en het Kerstprojectkoor van het Sint Martinuskoor. Dat projectkoor bestaat alweer een aantal jaren en naast een vaste kern hebben we ook ieder jaar weer was nieuwe stemmen. Mocht u dit jaar ook willen aansluiten dat is er nog plaats voor alle stemgroepen, en vooral tenoren zijn zeer welkom. Er worden concertstukken uitgevoerd voor koor en voor koor en orkest. Koor en orkest begeleiden de samenzang.

De repetities worden gehouden in Hoogland, in de Sint Martinuskerk, op donderdagavond van 19.45 uur tot ongeveer 21.30 uur op de volgende data: 8, 15, 22 en 29 november en 6 en 13 december.

De generale repetitie met de muziekvereniging zal op zondag 16 december om 16.30 uur zijn voorafgaand aan het concert. Het concert begint om 19.00 uur.

Om u op te geven of voor inlichtingen kunt u contact opnemen met: Truus van Middelaar, secr. Sint Martinuskoor, tel. 033 455 08 84,  e-mail.

Vermeld bij uw aanmelding  a.u.b.: Naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres en stemsoort.

Namens de organisatie, Jitske Laks en Truus van Middelaar