Zingen is tweemaal bidden. Jubelt het uit met Pinksteren!

Met Pasen hoorden we het prachtige lied ‘Die de aarde boetseerde’, gezongen door de cantorij. Omdat er geen beeld bij was, heeft u waarschijnlijk niet doorgehad dat dit door meerdere mensen van de cantorij werd gezongen met muzikale ondersteuning van Esther en Kees.

In het Lopend Vuur vond u onder de QR-code het lied ‘Zingt voor de Ene’, een lied geschreven door cantorijlid Cor Koolstra en op muziek gezet door Kees van Mechelen. Het werd ingezongen door Esther, Greetje, Piet en Peter van de cantorij en begeleid door Mieke op de fluit en door Kees op de vleugel. Hier vond u wel beeld bij, foto’s van Greetje, gemonteerd en bewerkt door Kees. We zijn zo blij met Esther en Kees die zoveel tijd steken in ons en de opnames!

Met Pinksteren wordt ook voor u als Brandpuntganger gelegenheid geboden om mee te zingen. We willen het lied ‘Zingt voor de Ene’ en ‘Lievelief Vuur’ laten klinken in de viering. Op 16 mei zijn de opnames gepland van 12:45-16:30 uur. Kees en Esther zullen dan weer klaar staan om de opnames te maken en Kees zal ze vervolgens bewerken, zodat u een lied hoort dat klinkt als één koor. We vinden het fijn om op deze manier de verbinding te zoeken en tevens een inkijkje te geven in de muzikale medewerking achter de schermen.

Als u het leuk vindt om mee te zingen, stuur mij dan voor woensdag 5 mei een mail. De oefenbestandjes staan klaar om u op weg te helpen en ook voor verdere vragen staan we klaar (06 83 523 144) om u te helpen. We hopen op veel aanmeldingen!

Margreet van Renselaar, namens de coördinatiecommissie van de cantorij