WarmeKlank: ‘Plaisir d’Amour’

Net vóór de lente begint, organiseren Het Brandpunt en Trio Enchanté een lente-liefde-concert. Met Valentijnsdag nog in het hart, doen we muzikaal romantische landen als Italië en Frankrijk aan en klinkt muziek van John Denver tot Bernstein. Wil je samen meezingen met een aantal liederen dan is daar ruimte voor, of liever verstild luisteren naar een fragment uit Bizets ‘Carmen’? Je bent van harte welkom. Het concert begint zondag 1 maart om 15.00 uur, de roosjes staan op tafel en er is een pauze met lekkernijen. Om 17.00 uur., als alles weer afgelopen is, heb je zelfs een hartverwarmend quizje meegemaakt.

Doe je mee?
Evenals vorige keren hopen we dat Brandpunters weer willen meehelpen in de verzorging van de hapjes. Tijdens het Nieuwjaarsconcertje maakten mensen koekjes, cakejes en chocolaatjes en hielpen ze mee met de catering. Hartverwarmend! Kun je meedoen? Heel graag! Mail dan met Mieke Keizer.

Welkom
Trio Enchanté (Hannie Slingerland, Mieke Keizer en Ineke Opstal) verzorgt het concert voor wie wil, klein en groot. De toegang is gratis, een vrijwillige gift ter ondersteuning is welkom.