zondag 8 december: Wereldlichtjesdag

Op zondag 8 december is het Wereldlichtjesdag. Dan steken mensen om 19.00 uur wereldwijd kaarsjes aan en denken aan hun overleden kind(eren). Het is gericht op alle situaties ongeacht de levensfase waarin je kind is overleden, vanaf miskraam tot het overlijden op volwassen leeftijd. Het maakt niet uit hoe lang het geleden is.

Op deze dag wordt er in de wijk Nieuwland in de Boogkerk een activiteit georganiseerd voor ouders, broertjes en zusjes van overleden kinderen. Je bent vanaf 18.15 uur welkom voor een kopje koffie of thee. Om 18:30 uur start het programma, tegelijkertijd is er een activiteit voor broertjes en zusjes (4-12 jaar).
We steken gezamenlijk de kaarsen aan, luisteren naar muziek, een gedicht etc. Natuurlijk mag je ook in de hal blijven om een kopje koffie te drinken, rustig te zitten of te praten.

Na afloop is er gelegenheid om wat te drinken en na te praten.

Als je een aandeel in het programma wilt hebben, denk hierbij aan namen noemen, gedicht voorlezen of een lied zingen dan kun je een mail sturen aan Anet Kiela, die telefonisch bereikbaar is via 06 014 778 417 of aan Gerdien van den Hoogen, telefoon 06 24 779 563.