Zondagmiddag – Levend Kinderkerstverhaal

Aankomende zondagmiddag om 17.00 uur is jong en oud welkom bij het Levend Kinderkerstverhaal. Ook zonder kinderen, ben je uitdrukkelijk uitgenodigd om te komen kijken.

We kunnen nog lege glazen potjes gebruiken. Mocht u er een paar over hebben, wilt u die dan zondagochtend naar Het Brandpunt brengen?

Om 17.00 uur kan je dwars door het kerstverhaal lopen. In alle hoekjes van het gebouw is wat te beleven voor jong en oud. De soldaten zijn druk bezig met een volkstelling, en ondertussen besluiten de wijzen op reis te gaan. Maar wat nemen ze mee? Kan jij helpen? Of heb je meer interesse in een ontmoeting met de engel Gabriël, of met koning Herodes? Herodes is erg nieuwsgierig en wil weten wat er gebeurt in zijn koninkrijk. Hij verleent jou daarom graag audiëntie. Ook kan je op bezoek in de herberg van Bethlehem. Het is er erg druk, maar het personeel heeft vast we tijd voor je, of je praat met een van de bijzondere gasten.

Naast ontmoetingen met ruim 30 personages, kan je ook knutselen of kerstliedjes zingen in de kerkzaal. De deuren van Het Brandpunt gaan zondag 22 december om 17.00 uur open. Om 17.45 uur vindt er een gezamenlijke afsluiting plaats met een korte viering.
Voor meer informatie, stuur een e-mail.